2023-2024 OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Okulumuz Aile Birliği'nin 2023 / 2024 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu 22 Ekim 2023 Pazar günü saat: 12:00'de okulumuz yemekhanesinde aşağıdaki gündem maddeleri ile toplanacaktır. Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur. Kaliteli bir eğitim ortamının oluşturulması siz değerli velilerimizin katkılarıyla mümkün olacaktır.

İlginizi ve katılımınızı önemle rica ederim.

TÜM VELİLERE DUYURU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ

Okulumuz Okul Aile Birliğinin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 22 Ekim 2023 Pazar günü saat: 12.00'de okulumuz yemekhanesinde aşağıdaki gündem ile yapılacaktır. Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

Baysal ÜZÜM

Okul Müdürü

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ

1-Açılış ve Yoklama. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

2-Okul aile Birliği Başkanı Sayın Filiz SAKALLI'nın konuşması.

3-Açık Oy Yöntemi ile Divan Başkanı ve İki Yazman Üye Seçilmesi.

4-Yönetim kurulu raporunun okunarak ibra edilmesi.

5-Denetim kurulu raporunun görüşülerek ibra edilmesi.

6-Yeni Yönetim Kurulunun Seçilmesi.

7-Yeni Denetim Kurulunun Seçilmesi.

8-Önceliklerine Göre Okulun ve Öğrencilerin İhtiyaçlarının Tespit Edilerek Tahmini Bütçenin Görüşülmesi.

9-Öğrencilerin Sosyal Etkinlik Çalışmalarına Yardımcı Olacak Gönüllü Velilerin Seçimi, Gönüllü Veli Başvuru Formlarının Dağıtılması.

10-Dilek ve Temenniler (Okulun Eğitim Öğretim Kalitesini Yükseltmek İçin Gerekli Tedbir ve Önerilerin Görüşülmesi;),

11-Kapanış.

Etiketler :Okul Aile Birliği,